Finn spilleselskaper innen betting her

Lære å satse på idrett kan være en god idé for flere grunner. Det legger sikkert litt spenning til å se arrangementet. De fleste sportsinteresserte kan vitne om det. Lære å satse på idrett kan også legge mer penger i lomma. Hvis du jobber sokkene av deg kan du kanskje slå bookmakere og utnevne deg selv som en vinner.

Imidlertid vil folk flest ikke ta sportsspill til det nivået for å vinne hele tiden. De har ikke fått fokus eller dedikasjon for å lære å satse. Som du sikkert har fått borret inn i hodet ditt nå mens du leser hvordan man satse; fleste sportsveddere satser for underholdningsverdieb og som vi har påpekt før. Det er absolutt ingenting galt i at så lenge du blir underholdt og ikke overdriver med å overføre store mengder kontanter til din foretrukne bookmaker.

Slik fungerer det
Et av favorittspille-stiler for underholdningsbetting er «parlay bet». En parlay bet tar hensyn til oddsen for en rekke lag du liker å vinne. De kan variere fra 2 game parlays, vanligvis omtalt som en dobbel, helt opp til uendelig med mindre det er begrenset av bookmakeren enten ved maksimal gevinstbeløp eller maksimum spill på spillekupongen.

Her er et eksempel på en parlay, la oss si du liker tre baseballspill en kveld. Jays på 175, Sox på 125 og Jays ved 150. Du kan satse alle tre individuelt (singelspill) og hvis alle treffer ville gjøre noen store penger. Hvis du parlay (kombinere) alle tre sammen og de treffer, bli det en veldig god avkastning. En innsats på $10 på disse tre ville gi en netto utbetaling på ca $145.

Bør jeg parlayspille?
Mange erfarne sportsveddere, inkludert oss vil råde deg til å holde seg borte fra parlay der du satser på altfor mange lag. Det er vanskelig nok å plukke en vinner av seks, sju eller tjuetre. Legge til en rekke kamper hvor oddsen er stablet mot deg på grunn av bookmaker eller bare altfor lav odds er ikke hvordan man skal satse lønnsomt. Regnestykket er enkelt. La oss si et spilleobjekt blir bra priset. Vi ønsker å plukke seks parlayspill her. Videre trekker vi 5% teoretisk margin som mange bookmakere gjør. For å se den forventede verdien av denne innsatsen må du bare multiplisere 0,95 x 0,95 x 0,95 x 0,95 x 0,95 x 0,95 = 0.735. Hva dette forteller oss er en lekse å ta med hjem for de fleste. Bookmakeren gjør 26,5 cent på hver dollar du satset på dette stedet. Mange bookmakere selv opererer med verre forhold enn en 5% sikkerhetsmargin, gjør eksperiment med tallene og se hvor dyrt det underholdning du kan få.

Så lenge den forventede verdien er positiv eller i det minste ikke ekstremt negativ, så det er egentlig ikke noe galt i å bruke matematisk parlays versus det hele tatt. Du vil holde mer penger i lomma, men har fortsatt massevis av underholdning. Som du gradvis lærer å vedde på at du kan plukke dine egne spill mer tillitsfullt så godt du kan, kan du bruke parlaysatser til å håve inn en stor seier her og der.