Home » Karamba

Karamba.com

Karamba bonus, kampanjer og innskuddsbonus

Opptil 2000 kr i velkomstbonus

Få opptil 2000 kr i bonus + 100 gratisspinn

100% bonus hos Karamba

Registrer deg og få 100% bonus + 100 spinn gratis hos Karamba

bonuskode24

Om Karamba.com:

Karamba.com er selve stedet for alle Slots ‘n fun-spillere over 18 år. Karamba anstrenger seg for å tilby underholdning og spenning av høyeste kvalitet på nettet gjennom deres utvalg av nyskapende- og «Instant win»-spill. Med deres fokus på en maksimal grad av sikkerhet personvern kan du være trygg på at du får en rettferdig spillopplevelse. Karamba.com ble grunnlagt i 2005, og ved hjelp av deres erfaring og et engasjert team av ansatte har de fokusert på å tilby de mest rettferdige, sikre og underholdende skrapekortene på nettet. NG International Ltd. er en fullstendig lisensiert operatør (LGA/CL4/400/2007), og er underlagt Maltas lotteri- og spillmyndigheter.

 

Rettferdig spill

Hos Karamba.com prioriterer de rettferdig spill til enhver tid. Rettferdig spill er grunnlaget for deres lønnsomhet. Hos Karamba.com gleder de oss alltid når et av deres medlemmer vinner en stor gevinst, og når de har muligheten til å hjelpe noen til å realisere drømmene sine.

 

Sikkerhet og personvern

Karamba.com bruker den nyeste 128-biters SSL-krypteringsteknologien (Secure Socket Layer) til å sikre at sensitive data overføres på en sikker måte over Internett til deres server, som er beskyttet med den nyeste brannmuren. Din personlige informasjon oppbevares konfidensielt og sikkert, og den blir ikke delt med andre organisasjoner for kommersiell bruk.

 

Betalingsbehandling

Hos Karamba.com ønsker de at du hygger deg til enhver tid, og derfor tilbyr vi en rekke innskuddsvalg og raske utbetalinger. Alle disse er brukervennlige og sikre. Alle deres kredittkort- og betalingskorttransaksjoner håndteres av NG International Ltd., som er et selskap basert og lisensiert på Malta. NG International Ltd. formidler de beste, tryggeste og sikreste transaksjonene for Karamba.com.

 

Ansvarlig spill og aldersbestemt gambling

Karamba oppfordrer deg til å SPILLE ANSVARLIG hos Karamba.com. Hvis du mener at du er i ferd med å utvikle et gamblingproblem, bør du søke profesjonell hjelp. Du finner din lokale utgave av Anonyme gamblere på: www.gamblersanonymous.org
Til opplysning er det ulovlig for personer under 18 år å åpne en konto eller spille på Karamba.com.

 

Enestående kundestøtte

Karamba.com har forpliktet seg til CARE-filosofien (Customers Are Really Everything), som setter kunden i høysetet. Karamba har opprettet et profesjonelt kundestøtteteam som er parat til å hjelpe deg 24 timer i døgnet, 7 dager i uken

 

Karamba bonus

Ved å registrere deg hos Karamba kan du motta bonus. En Karamba bonus kan variere og gi deg et fast beløp eller en bonus på din første innsetting. Karamba tilbyr et bredt utvalg av bonuser på alle produktene. De tilbyr for tiden ingen Karamba bonuskoder, men vi vil publisere dem her med en gang en innskuddsbonus vil være lansert i forbindelse med en kampanje. Om vi skulle ha en Karamba bonuskode tilgjengelig så vil finne den her. Karamba har nå kampanjer der de kjører en bonus for hvert spillområde (poker, casino og odds)

Vi er sikker på at du vil kunne finne din velkomstbonus og ta nytte av dette når du benytter disse kampanjene.
Vi oppdaterer våre Karamba bonuser og kampanjer slik at du har de nyeste tilgjengelig. Sjekk innom denne bonussiden for å finne siste Karamba kampanje tilgjengelig for deg.

Sjekk for øvrig hvilke retningslinjer det gjelder for de ulike bonusene, med tanke på uttak av gevinsten du har fått med din Karamba bonus.

Husk for øvrig å sjekke din konto da Karamba gjennomfører ulike bonuskampanjer fra tid til annen som du kan benytte. Det bruker som oftest å være innskuddsbonus hvor du kan skyte inn ekstra penger og aktivere din bonus. Du kan også velge at din Karamba bonus blir benyttet senere.

 

Karamba bonuskode

En Karamba bonuskode er ikke tilgjenglig for øyeblikket. Det er slik at det skal være enkelt for deg å få bonus. Da trenger du oftest ikke å finne en Karamba bonuskode for å motta din bonus. Bonus registreres nå automatisk på deg når du benytter en av våre kampanjer som du vil finne øverst på vår side. Det kan hende at de har en Karamba bonuskode til deg fra tid til annen og du vil mest sannsynligvis få denne i et nyhetsbrev eller at du finner den på vår side.

5,0 rating
Karamba
5,0 rating
5.0/5