Home » Rizk

Rizk

Rizk bonus, kampanjer og innskuddsbonus

400% i velkomstbonus

Setter du inn 100,- kroner får du altså 500 kroner å spille for + 25 gratisspinn

Rizk

Om Rizk.com

Rizk.com ligger i føringen når det kommer til innovativt, enkelt og rettferdig nettspill. De har jobbet knallhardt for å kunne tilby deg et intelligent og brukervennlig grensesnitt, slikt at du får en spillopplevelse som ingen andre aktører kan skilte med. Det har seg også slik at det er de som er arkitektene bak Wheel of Rizk, lykkehjulet som byr på «rett-i-hånda»-premier uten hverken omsetningskrav eller andre meningsløse betingelser.

Lisensinformasjon

Rizk.com drives av MT SecureTrade Limited, et selskap registrert på Malta med registreringsnummer C56545 og med registrert adresse på GB Buildings, Penthouse, level 4, Watar Street, Ta’ Xbiex XBX 1301, Malta. MT SecureTrade Limited er regulert av Malta Gaming Authority under lisinsnummer MGA/CL1/954/2014 og MGA/CL1/955/2014 utstedt 19. Mai, 2014 og Gambling Commission i Storbritannia med referansenummer 39575.

Selskapets adresse

Rizk.com er å finne på Malta, et medlemsland i den europeiske union (EU), og vi har vårt hovedkontor på følgende adresse:

Zecure Gaming Ltd.
Level 5
Global Capital Building
Testaferrata Street
Ta’Xbiex
XBX 1403

Hvorfor velge Rizk

Rizk gir deg bonuser på dine fem første innskudd der du kan starte med en bonus på 400% ekstra + 25 gratisspinn på Starburst. Rizk har også ukentlige kampanjer med flotte premier og generøse belønninger. En annen ting er at jo mer du spiller, jo større sjansje er det får å gå opp et nivå der du kan få et «Extra Wheel» – hver dag.

Rizk bonus

Ved å registrere deg hos Rizk kan du motta bonus. En Rizk bonus kan variere og gi deg et fast beløp eller en bonus på din første innsetting. Rizk tilbyr et bredt utvalg av bonuser på alle produktene. De tilbyr for tiden ingen Rizk bonuskoder, men vi vil publisere dem her med en gang en innskuddsbonus vil være lansert i forbindelse med en kampanje. Om vi skulle ha en Rizk bonuskode tilgjengelig så vil finne den her. Rizk har nå kampanjer der de kjører en bonus for hvert spillområde (poker, casino og odds)
Vi er sikker på at du vil kunne finne din velkomstbonus og ta nytte av dette når du benytter disse kampanjene.
Vi oppdaterer våre Rizk bonuser og kampanjer slik at du har de nyeste tilgjengelig. Sjekk innom denne bonussiden for å finne siste Rizk kampanje tilgjengelig for deg.

Sjekk for øvrig hvilke retningslinjer det gjelder for de ulike bonusene, med tanke på uttak av gevinsten du har fått med din Rizk bonus.

Husk for øvrig å sjekke din konto da Rizk gjennomfører ulike bonuskampanjer fra tid til annen som du kan benytte. Det bruker som oftest å være innskuddsbonus hvor du kan skyte inn ekstra penger og aktivere din bonus. Du kan også velge at din Rizk bonus blir benyttet senere.

Rizk bonuskode

En Rizk bonuskode er ikke tilgjenglig for øyeblikket. Det er slik at det skal være enkelt for deg å få bonus. Da trenger du oftest ikke å finne en Rizk bonuskode for å motta din bonus. Bonus registreres nå automatisk på deg når du benytter en av våre kampanjer som du vil finne øverst på vår side. Det kan hende at de har en Rizk bonuskode til deg fra tid til annen og du vil mest sannsynligvis få denne i et nyhetsbrev eller at du finner den på vår side.

Akkurat nå er det ingen Rizk bonuskode vi har presentert på denne siden. Så snart en Rizk bonuskode er lansert vil vi legge denne til øverst på denne siden. Kom gjerne ofte for å finne siste bonuskode som du kan benytte.

Rizk Kundeservice

Kundeservice og support hos Rizk er tilgjengelig for deg 24 timer i døgnet, året rundt.

Rizk uttak

Hos Rizk kan du gjøre raske og trygge utbetalinger. Alle utbetalinger er sikret av den nyeste teknologien og de har et stort utvalg av betalingsløsninger å velge blant.

5,0 rating
Rizk
5,0 rating
5.0/5