Home » Spilleren

Spilleren

Spilleren bonus, kampanjer og innskuddsbonus

100% i velkomstbonus

Setter du inn 500,- kroner får du altså 1000 kroner å spille for

100% i velkomstbonus

Setter du inn 500,- kroner får du altså 1000 kroner å spille for

Spilleren bonus

Ved å registrere deg hos Spilleren kan du motta bonus. En Spilleren bonus kan variere og gi deg et fast beløp eller en bonus på din første innsetting. Spilleren tilbyr et bredt utvalg av bonuser på alle produktene. De tilbyr for tiden ingen Spilleren bonuskoder, men vi vil publisere dem her med en gang en innskuddsbonus vil være lansert i forbindelse med en kampanje. Om vi skulle ha en Spilleren bonuskode tilgjengelig så vil finne den her. Spilleren har nå kampanjer der de kjører en bonus for hvert spillområde (poker, casino og odds)
Vi er sikker på at du vil kunne finne din velkomstbonus og ta nytte av dette når du benytter disse kampanjene.
Vi oppdaterer våre Spilleren bonuser og kampanjer slik at du har de nyeste tilgjengelig. Sjekk innom denne bonussiden for å finne siste Spilleren kampanje tilgjengelig for deg.

Sjekk for øvrig hvilke retningslinjer det gjelder for de ulike bonusene, med tanke på uttak av gevinsten du har fått med din Spilleren bonus.

Husk for øvrig å sjekke din konto da Spilleren gjennomfører ulike bonuskampanjer fra tid til annen som du kan benytte. Det bruker som oftest å være innskuddsbonus hvor du kan skyte inn ekstra penger og aktivere din bonus. Du kan også velge at din Spilleren bonus blir benyttet senere.

Spilleren bonuskode

En Spilleren bonuskode er ikke tilgjenglig for øyeblikket. Det er slik at det skal være enkelt for deg å få bonus. Da trenger du oftest ikke å finne en Spilleren bonuskode for å motta din bonus. Bonus registreres nå automatisk på deg når du benytter en av våre kampanjer som du vil finne øverst på vår side. Det kan hende at de har en Spilleren bonuskode til deg fra tid til annen og du vil mest sannsynligvis få denne i et nyhetsbrev eller at du finner den på vår side.

Akkurat nå er det ingen Spilleren bonuskode vi har presentert på denne siden. Så snart en Spilleren bonuskode er lansert vil vi legge denne til øverst på denne siden. Kom gjerne ofte for å finne siste bonuskode som du kan benytte.

5,0 rating
Spilleren
5,0 rating
5.0/5