Home » Wintingo

Wintingo

Wintingo bonus, kampanjer og innskuddsbonus

100% i velkomstbonus + 50 Gratis Spinn

Her er alt du får En 100% matchbonus for hver av dine 5 første innskudd, opptil 1 000 KR Totalt, kan du se frem til å få opptil 5 000 KR ekstra! Etter dine første fem innskudd kan du også få 50 gratis spinn på Star Raiders™

For å få dine gratis spinn:

  1. Etter at du har logget inn, klikk på Konto.
  2. I bonus-delen, fyll inn bonuskoden «STARRAIDERS50» på dataen eller «STARRAIDERS50M» om du spiller på mobilen.
  3. Klikk på Hent bonus.
  4. Åpne Starburst™ og begynn å spill!
bonuskode24

Wintingo bonus

Ved å registrere deg hos Wintingo kan du motta bonus. En Wintingo bonus kan variere og gi deg et fast beløp eller en bonus på din første innsetting. Wintingo tilbyr et bredt utvalg av bonuser på alle produktene. De tilbyr for tiden ingen Wintingo bonuskoder, men vi vil publisere dem her med en gang en innskuddsbonus vil være lansert i forbindelse med en kampanje. Om vi skulle ha en Wintingo bonuskode tilgjengelig så vil finne den her. Wintingo har nå kampanjer der de kjører en bonus for hvert spillområde (poker, casino og odds)
Vi er sikker på at du vil kunne finne din velkomstbonus og ta nytte av dette når du benytter disse kampanjene.
Vi oppdaterer våre Wintingo bonuser og kampanjer slik at du har de nyeste tilgjengelig. Sjekk innom denne bonussiden for å finne siste Wintingo kampanje tilgjengelig for deg.

Sjekk for øvrig hvilke retningslinjer det gjelder for de ulike bonusene, med tanke på uttak av gevinsten du har fått med din Wintingo bonus.

Husk for øvrig å sjekke din konto da Wintingo gjennomfører ulike bonuskampanjer fra tid til annen som du kan benytte. Det bruker som oftest å være innskuddsbonus hvor du kan skyte inn ekstra penger og aktivere din bonus. Du kan også velge at din Wintingo bonus blir benyttet senere.

Wintingo bonuskode

En Wintingo bonuskode er ikke tilgjenglig for øyeblikket. Det er slik at det skal være enkelt for deg å få bonus. Da trenger du oftest ikke å finne en Wintingo bonuskode for å motta din bonus. Bonus registreres nå automatisk på deg når du benytter en av våre kampanjer som du vil finne øverst på vår side. Det kan hende at de har en Wintingo bonuskode til deg fra tid til annen og du vil mest sannsynligvis få denne i et nyhetsbrev eller at du finner den på vår side.

Akkurat nå er det ingen Wintingo bonuskode vi har presentert på denne siden. Så snart en Wintingo bonuskode er lansert vil vi legge denne til øverst på denne siden. Kom gjerne ofte for å finne siste bonuskode som du kan benytte.

5,0 rating
Wintingo
5,0 rating
5.0/5